Molekenskermis: Wegwijzer

ADRES
Sportcentrum Meulestraat
Molenstraat
2460 Lichtaart
Tel. 014/55.30.93

ROUTEBESCHRIJVING
Komende van Herentals/Poederlee

Aan de verkeerslichten sla je links af, richting Tielen. Aan het Esso-station sla je rechts af. Dan volg je de bordjes "Sportcentrum". Aan de verkeersdrempel rijd je rechts het sportcentrum binnen. Daar volg je de weg, een eerste bocht naar links en bijna direct een bocht naar rechts (Links liggen de terreinen van FC De Kempen).. Gewoon de baan verder volgen. Helemaal achteraan aan de rechterkant vind je de terreinen van MLK Lichtaart. Parking vind je in de nabijheid van de terreinen.

Komende van Kasterlee
Aan de verkeerslichen sla je rechts af, richting Tielen Aan het Esso-station sla je rechts af. Dan volg je de bordjes "Sportcentrum". Aan de verkeersdrempel rijd je rechts het sportcentrum binnen. Daar volg je de weg, een eerste bocht naar links en bijna direct een bocht naar rechts (Links liggen de terreinen van FC De Kempen).. Gewoon de baan verder volgen. Helemaal achteraan aan de rechterkant vind je de terreinen van MLK Lichtaart. Parking vind je in de nabijheid van de terreinen.

Komende van Tielen
Aan het Esso-station sla je links af. Dan volg je de bordjes "Sportcentrum". Aan de verkeersdrempel rijd je rechts het sportcentrum binnen. Daar volg je de weg, een eerste bocht naar links en bijna direct een bocht naar rechts (Links liggen de terreinen van FC De Kempen).. Gewoon de baan verder volgen. Helemaal achteraan aan de rechterkant vind je de terreinen van MLK Lichtaart. Parking vind je in de nabijheid van de terreinen.


Grotere kaart weergeven