-

 

Lichtaarts BierfestivalOp zaterdag 21 april is het weer zo ver.  Dan kunnen de bierfanaten hun hartje weer ophalen op de 6de Lichtaartse Bierfeesten, een organisatie van MLK Lichtaart.

Ook dit jaar belooft de bierlijst weer veel fraais.  De regionale bieren zijn weer goed vertegenwoordigd met o.a. de Baskwadder Special Hop 2018 van brouwerij Leysen in Herentals, de Duivelskuil van de Kastelse biervereniging, den Rosse van Thielen, de Wildeman uit Arendonk, de Sjarel en Domesticus uit Olen.

Verder specialer aandacht voor de bieren van brouwerij De Meester, waarvan er 4 kunnen geproefd worden, de Tungri bieren uit Tongeren en de Driope bieren van brouwerij ’t Hoppegeluk.

Van ’t vat zijn er Roman Pils, Petrus bruin en Chimay tripel.  Kortom, een lijstje van bijna 100 bieren dat je vooraf kan consulteren hier op de site.

De inkom is gratis, een kinderhoekje is voorzien en de pensenmobiel is aanwezig om de maag te vullen.  Geen enkele reden dus om niet af te zakken naar het Ligahof vanaf 14.00 uur.

Wij verwachten jullie allen in het Ligahof.

 

Tot dan!


 

cheap nike shoes

nike uk

nike uk

cheap oakley sunglasses

cheap nike air max

nike uk

Kate spde handbags

nike jordan