-

Wegwijzer

ADRES
Sportcentrum Meulestraat
Molenstraat
2460 Lichtaart
Tel. 014/55.30.93

ROUTEBESCHRIJVING
Komende van Herentals/Poederlee

Aan de verkeerslichten sla je links af, richting Tielen. Aan het Esso-station sla je rechts af. Dan volg je de bordjes "Sportcentrum". Ongeveer 50 meter na de verkeersdrempel kan je rechts de parking van het sportcentrum op rijden. Wanneer je geparkeerd staat, moet je een 100 meter verder te voet richting terreinen van MLK Lichtaart. Aan de linkerkant liggen de terreinen van De Kempen, rechts de terreinen van Vobako. Die ga je voorbij en op het einde van weg aan de rechterkant zien je de terreinen van MLK Lichtaart.

Komende van Kasterlee
Aan de verkeerslichen sla je rechts af, richting Tielen Aan het Esso-station sla je rechts af. Dan volg je de bordjes "Sportcentrum". Ongeveer 50 meter na de verkeersdrempel kan je rechts de parking van het sportcentrum op rijden. Wanneer je geparkeerd staat, moet je een 100 meter verder te voet richting terreinen van MLK Lichtaart. Aan de linkerkant liggen de terreinen van De Kempen, rechts de terreinen van Vobako. Die ga je voorbij en op het einde van weg aan de rechterkant zien je de terreinen van MLK Lichtaart.

Komende van Tielen
Aan het Esso-station sla je links af. Dan volg je de bordjes "Sportcentrum". Ongeveer 50 meter na de verkeersdrempel kan je rechts de parking van het sportcentrum op rijden. Wanneer je geparkeerd staat, moet je een 100 meter verder te voet richting terreinen van MLK Lichtaart. Aan de linkerkant liggen de terreinen van De Kempen, rechts de terreinen van Vobako. Die ga je voorbij en op het einde van weg aan de rechterkant zien je de terreinen van MLK Lichtaart.


Grotere kaart weergeven

cheap nike shoes

nike uk

nike uk

cheap oakley sunglasses

cheap nike air max

nike uk

Kate spde handbags

nike jordan